Reviews

Vraag jij je af of onze trainingsprogramma’s werken? Laat onze studenten je twijfels wegnemen.

Play-Icon

Thomas

“De cursus heeft mij zeker geholpen mijn business naar het volgende level te brengen.”
Thomas heeft in 2019 een omzet van meer dan €1.000.000 gedaan op zijn Dropshipping store.

Play-Icon

Lars

“Als ik het kan, dan kan jij het zeker. In augustus heb ik mijn eerst enorme klapper gekregen waar ik bijna €90.000 mee heb omgezet.”

Play-Icon

Boy

“In een aantal maanden heb ik al een goed resultaat behaald (€172.000+). Dit is in principe voor iedereen mogelijk, ik had ook nog geen ervaring met sites maken en marketing!”

Play-Icon

Kenneth

“Op dit moment is mijn webwinkel bijna af. Het mooie is ook dat je de cursus op je eigen tempo kunt volgen. Daarnaast is de besloten community heel erg waardevol.”

Play-Icon

Aubrey

“De cursus gekocht en sindsdien heb ik heel veel geleerd over producten, mijn webshop en Facebook marketing. Ik heb nu al het gevoel dat ik het geld eruit heb, door alle waardevolle informatie.”

Play-Icon

Pelle

“Dankzij de nieuwe technieken die ik van Robin & Floris heb ik mijn Dropshipping business echt naar het volgende level kunnen tillen. Ik heb nu meer dan €200.000 omgezet in een paar maanden tijd.”

Play-Icon

Sven

“Ik kwam de cursus van Ecomtrics tegen omdat ik dacht dat deze echt next-level was. In 2 maanden tijd heb ik meer dan €100.000 omgezet met mijn Shopify webshop.”

Play-Icon

Jacques

“De cursus bevalt echt goed. Erg content en ik kan het iedereen van harte aanbevelen!”

Play-Icon

Rogier

“Ieder uurtje wat ik over heb probeer ik eraan te besteden. Nu 4 maandjes bezig en ontzettend blij dat ik de cursus heb aangeschaft!”

Play-Icon

Karin

“Ik ben sinds 100 dagen lid […] en ben er heel enthousiast over. Floris & Robin antwoorden je vragen heel snel. Aanrader!”

Play-Icon

Albert

“Dropshipping is altijd mijn wens geweest […] De cursus van Ecomtrics is een hele goede stap om in de wereld van Dropshipping te starten!”

Play-Icon

Jan

“Ik wilde de boot niet missen. Ik zie zoveel succesverhalen, nu is het tijd voor mij!”

Play-Icon

Martin

“3 maanden geleden de cursus gekocht. Alles is duidelijk ingesproken en goed te volgen en ik heb binnenkort mijn eigen webshop online!”

Play-Icon

Michael

“Ben nu zo’n 4 maandjes bezig met de cursus van Robin & Floris. Als je de stappen volgt van de cursus zul je snel je eerste sales behalen!”

Bewezen resultaten

Wij geven geen certificaten, diploma's, referenties, badges of presentie-awards uit. Wij geven je echte resultaten: Klanten, groei, winst, zelfverbetering en succes.

Actieve
studenten:

750+

Omzet door
studenten:

€ 7.250.000+

Producten verkocht
door studenten:

190.000+

Direct Starten

Leer hoe jij een hyper winstgevende online business kunt starten, zelfs zonder kennis of groot startkapitaal.

Bekijk de gratis training